Одне з найбільш поширених питань клієнтів

Одне з найбільш поширених питань клієнтів, які нам задають коли телефонують в нашу компанію, це – “Де можна подивитися ціни на алмазну різку, демонтаж або свердління бетону?”.

Відразу відповідаємо: – “На нашому сайті їх немає.” Цій обставині є цілком логічне пояснення – ми цінуємо і намагаємося заощаджувати Ваш і свій робочий час. Світовий досвід і власна багаторічна практика показала, що швидше і ефективніше довіритися фахівцеві, запросити його виїхати на об’єкт, оглянути фронт робіт, зробити необхідні заміри і скласти кошторис, з огляду на різні варіанти вирішення завдань. Тим більше, що платити за це замовнику не потрібно.

Необхідно відзначити наступне – у своїй щоденній виробничої діяльності компанія “АйДіТі- Україна” прагне дотримуватися кількох дуже важливих основних принципів:

  • якість виконання замовлень;
  • індивідуальний підхід, що дозволяє вирішувати дуже складні і часто дуже нестандартні завдання, які зустрічаються в будівництві практично на будь-якому об’єкті щодня, а накопичений досвід роботи наших фахівців дозволяє впорається з ними в максимально можливі найкоротші терміни;
  • раціональний розподіл праці. Ні для кого не є секретом, що алмазна різка і свердління бетону, як і демонтаж, припускають, залежно від конкретних об’єктів, застосування різних підходів і методів. Висока кваліфікація співробітників компанії “АйДіТі- Україна” дозволяє їм самостійно вибирати найбільш логічні і доцільні способи виконання поставлених завдань, що призводять до економії робочого часу, а отже Ваших грошей;
  • репутація, яку ми дуже цінуємо. Безліч позитивних відгуків і наявність у нас постійних клієнтів з числа відомих будівельних фірм і компаній дозволяють демонструвати кращі якості нашої повсякденної роботи.

Вартість послуг з алмазної різки й свердління бетону, демонтажу та реконструкції на будівельному ринку України коливаються в дуже широкому діапазоні, але наша компанія готова запропонувати найкраще співвідношення вартості робіт до якості їх виконання, а комплексний підхід до вирішення завдань забезпечує отримання всього спектру послуг від одного виконавця.

Побережіть Ваш бюджет і звертайтеся відразу до послуг професіоналів своєї справи, не втрачаючи часу і коштів на переробки та усунення недоліків після невмілих виконавців, що беруться за що завгодно!