Приступаємо до демонтажу

Людині властиво прагнення до всього нового. Будівництво належить до тих небагатьох галузей діяльності, в яких створення нових об’єктів часто пов’язано з повним демонтажем або глибокою реконструкцією старих. Дуже багато будівель, які не мають історичної цінності, просто приходять в непридатність. Та й швидко змінюються в сучасних умовах, нова будівля може змінити своє призначення ще в процесі будівництва. Навіть просте перепланування приміщення з розширенням віконних або дверних прорізів вимагає значних зусиль і витрат. А оскільки переважна більшість будівель побудована з цегли, бетону або натурального каменю, виникає питання про способи вирішення цих завдань. Від брухту та кувалди людство досить швидко перейшло до високих технологій різання за допомогою алмазних інструментів. Не виключаючи використання відбійних молотків при демонтажі, і широко застосовуючи їх на практиці, проте, ми рекомендуємо скористатися можливостями алмазного різання бетону і цегли якомога частіше. Переваги даної технології очевидні:

– відсутність вібрації дозволяє уникнути додаткових навантажень на основну конструкції;

– рівень шуму значно нижче рівня шуму відбійних молотків;

– відсутність пилу;

– висока продуктивність роботи;

– точність і якість різу дозволяє значно скоротити витрати на подальшу обробку оброблюваної поверхні;

– можливість вторинного використання матеріалів, отриманих в результаті демонтажу.

Проведення демонтажу в міських умовах вимагає дотримання дуже жорстких умов і виконання суворих норм, як проведення самих робіт, так і до подальшої утилізації відходів і вивезення будівельного сміття. Багаторічний досвід співробітників нашої компанії дозволяє кваліфіковано вирішувати подібні завдання, пропонуючи замовнику різні варіанти з обґрунтуванням і розрахунками за вартістю і термінами.

Не слід забувати, що демонтажні роботи повинні виконуватися з дотриманням правил техніки безпеки. Дуже часто демонтаж проводиться на висоті, або в умовах обмеженого простору, а вага фрагментів може бути значною. Відсутність певних навичок, спеціального інструменту та обладнання може призвести до сумних наслідків. Матеріальна база нашої компанії дозволяє зробити знесення будівлі, розбирання фундаменту, різання колон і перекриттів швидко і якісно, ​​з дотриманням всіх норм і правил.

Ще до початку виконання робіт по демонтажу особливу увагу слід звернути на такі моменти:

– вся необхідна документація по проведенню робіт повинна бути узгоджена і затверджена у відповідних інстанціях;

– наявність в зоні проведення робіт різних комунікацій (водопостачання, каналізація, енергопостачання та інші інженерні системи);

– можливості і способи вивезення відходів і будівельного сміття;

– збереження будівельних матеріалів для їх вторинного використання.

Кожен будівельний об’єкт по своєму унікальний, має свої особливості та нюанси. Довіряючи виконання робіт професіоналам, Ви отримуєте можливість застрахувати себе від непотрібних ризиків, від додаткових витрат з подальшої переробки і виправлення помилок. Від замовника потрібно чітко сформульоване завдання, а ми запропонуємо кілька варіантів його вирішення. Технічне оснащення нашої компанії дозволяє це зробити. Вибравши із запропонованих способів найбільш підходящий за термінами і витратами, Ви отримаєте якісне виконання замовлення.

Намагаючись, на просторах інтернету, знайти «де подешевше» послуги з демонтажу, різки прорізів, свердління отворів в бетоні і цеглі, рекомендую пригадати, що там же зберігається і «безкоштовний сир». Для недобросовісних виконавців приховання невідомих замовнику «підводних каменів» служить додатковим джерелом заробітку. І коли, нарешті, робота закінчена, Ви, підрахувавши всі свої витрати, раптом з подивом виявляєте, що найдешевший виконавець обійшовся дуже дорого. Не повторюйте чужих помилок, звертайтеся до професіоналів, які складуть чіткий і абсолютно прозорий кошторис відповідно до Ваших побажань, які мають багаторічний досвід і дорожать своєю репутацією.