Професійна алмазна різка і свердління бетону без пилу

Сучасні установки для алмазного свердління та стенорізних машин різки бетону дозволяють практично повністю виключити вібрацію в процесі роботи. Значно нижче і рівень шуму, створюваний даним типом обладнання. І що зовсім чудово – вони дозволяють здійснювати роботи без утворення великої кількості пилу. Досягається це за рахунок подачі води в зону роботи ріжучого інструменту, чи це алмазна коронка для свердління, чи алмазний диск для різки.

Необхідно відзначити наступне, залежно від умов роботи і побажання замовника, використана вода або просто висихає природним способом, або за допомогою спеціальних колекторів збирається і утилізується. Даний метод свердління отворів дозволяє, наприклад, прокладати комунікації в приміщеннях з уже закінченими оздоблювальними роботами.

Хотілося б звернути Вашу увагу на ще одну важливу обставину. Виключивши на об’єкті гуркіт перфораторів та відбійних молотків, позбувшись від вібрації і величезної кількості пилу, в результаті отримаєте великий виграш у часі.

У першому випадку ми маємо гуркіт відбійних молотків і хмари пилу,що розлітаються навколо, а також велика кількість робочих зайнятих в процесі протягом тривалого часу. У другому випадку все організовано зовсім інакше. Більш того, в разі потреби, отримані в результаті різання фрагменти бетонних перекриттів цілком придатні для повторного використання в якості елементів конструкцій.